HOMEΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑMARKETING ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ PitaPotSTREET FOOD FRANCHISEΠΑΤΕΝΤΕΣ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑENGLISH
PitaPot
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ
STREET FOOD FRANCHISE

"PitaPot street food" franchise concept

Αυτός που θα ανοίξει το πρώτο κατάστημα “PitaPot street food” θα έχει το δικαίωμα να αναπτύξει μια αλυσίδα καταστημάτων με το σύστημα franchise (ως δικαιοπάροχος) εκμεταλλευόμενος όλα τα royalties και τα entry fees.

Ενδεικτικό προσχέδιο καταστήματος PitaPot street food 

Η πρόταση μας αφορά σε ένα μικρό, λειτουργικό κατάστημα ποιοτικού “βρώμικου” σάντουιτς, με μεγάλη και πρωτότυπη ποικιλία συνταγών που θα προσφέρονται στο ψωμάκι-φωλιά PitaPot και με βασικό χαρακτηριστικό τις πολλές - λόγω σχήματος - τηγανητές πατάτες. 

Προτεινόμενες συνταγές / υλικά βάσης:
- Pulled pork / beef, τυρί, πατάτες τηγανητές...
- Μπιφτέκι, τυρί, πατάτες τηγανητές...
- Κεφτεδάκια με κόκκινη σάλτσα & πατάτες τηγανητές...
- Hot dog, τυρί, πατάτες τηγανητές...
- Κοτόπουλο ψητό/κοτομπουκιές, τυρί, πατάτες τηγανητές...
- Μανιτάρια ψητά, τυρί ή άλλα ψητά λαχανικά, πατάτες τηγανητές... 
- κλπ

Το ψωμάκι-φωλιά PitaPot γεμίζει αρχικά με τα κρέατα και τα τυριά και μετά τοποθετείται στην τοστιέρα. Μετά το ψήσιμο προστίθενται τα υπόλοιπα υλικά όπως ντομάτες, λαχανικά, σάλτσες, πατάτες τηγανητές κλπ.   

 

Το concept του καταστήματος βασίζεται σε ψήσιμο στη τοστιέρα για γρήγορο σερβίρισμα και χαμηλή επένδυση σε εξοπλισμό. Δίνει δυνατότητες προσφοράς μεγάλης ποικιλίας  “πλούσιων” σάντουιτς με μοναδικό τρόπο παρουσίασης – σερβιρίσματος. Δεν υπάρχει κάποιο κατάστημα στημένο & λειτουργικό. Το πρώτο κατάστημα θα το δημιουργήσετε εσείς (concept, αισθητική, συνταγές κλπ) και θα το εκμεταλλευτείτε όπως νομίζετε καλύτερα (π.χ. ανάπτυξη με το σύστημα franchise). Εμείς θα είμαστε ένας από τους προμηθευτές σας και μπορούμε να σας βοηθήσουμε συμβουλευτικά. Εκτιμούμε ότι ιδανικά χρειάζονται 25 – 30 τ.μ. Η καντίνα θα ήταν επίσης μια καλή επιλογή.   

 

Η συνολική επένδυση εκτιμάται ότι θα είναι της τάξεως των 20.000 - 25.000 € και αφορά σε κατασκευαστικό & εξοπλισμό. Ο χώρος που καταλαμβάνει ο εξοπλισμός (παρασκευαστήριο & service)  θα είναι συνολικού εμβαδού περίπου 10 τ.μ. (μήκος 4,50 μ. Χ  πλάτος 2,30 μ.). Το κόστος εξοπλισμού (ψυγείο βιτρίνα με λεκανάκια μήκους 2,5 μ., πάγκοι εργασίας, πάγκος σερβιρίσματος, ψυγεία αποθηκευτικοί χώροι, γούρνες, τοστιέρες, ερμάρια, φριτέζα κλπ) εκτιμούμε ότι ανέρχεται σε 10.000€.

Οι βασικές υποχρεώσεις του επενδυτή είναι η προμήθεια/χρήση του συγκεκριμένου ψωμιού και το όνομα του καταστήματος.

Επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να συζητήσουμε λεπτομερώς για το concept και να σας παρουσιάσουμε (γευστική δοκιμή) τις προτεινόμενες συνταγές και τον τρόπο γεμίσματος – ψησίματος – σερβιρίσματος των προσφερόμενων προϊόντων σε ένα κατάστημα PitaPot street food

HOMEΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑMARKETING ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ PitaPotSTREET FOOD FRANCHISEΠΑΤΕΝΤΕΣ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑENGLISH